تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد
سرخط خبرها

اعتراض باشگاه نساجی به حضور یامگا و ژستد| اگر مجوز داشتند چرا مقابل گل گهر بازی نکردند؟

  • کد خبر: ۹۲۶۵۵
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۶
اعتراض باشگاه نساجی به حضور یامگا و ژستد| اگر مجوز داشتند چرا مقابل گل گهر بازی نکردند؟
باشگاه نساجی مازندران بار دیگر شکایت خود بابت حضور یامگا و ژستد را در ترکیب استقلال رسانه‌ای کرده است. مسئولان این باشگاه معتقدند کمیته انضباطی باید برخورد مناسب را با باشگاه استقلال داشته باشد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، حضور ژستد و یامگا در ترکیب استقلال مقابل نساجی با اعتراض دامنه دار مسئولان این باشگاه مواجه شده و آن‌ها قصد ندارند این موضوع را به حال خود رها کنند. ایزد سیف الله پور، مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران درباره حضور این دو بازیکن در شرایطی ضمانت نامه بانکی آن‌ها به فدراسیون فوتبال داده نشده بود، می‌گوید: اگر این دو بازیکنی که مقابل گل گهر بازی نکردند غیرقانونی بودند، چرا جلوی ما بازی کردند؟ مقابل ما هم همانطور که خلیفه سلطان به طاهری سرپرست استقلال اعلام کرده بود، نباید بازی می‌کردند. اگربازی کردند، همانطور که شب قبل از مسابقه نماینده بازی اعلام می‌کند فلان بازیکن یا مربی محروم است، محروم است و نمی‌تواند در بازی باشد، دوستان هم نباید از این بازیکنان استفاده می‌کردند.

مدیرعامل باشگاه نساجی در گفتگو با تهران ورزشی و در خصوص اینکه مساله این دو بازیکن به خاطر ضمانت‌نامه بانکی بوده، اظهار داشت: وقتی کارت بازی صادر می‌شود، در کنار آن تاریخی برای بازیکنانی که احتمال سرباز یا دانشجو شدن دارند یا به دنبال ضمانت‌نامه بانکی هستند وجود دارد. وقتی تاریخ پاسپورت شما تمام می‌شود حق خروج از کشور ندارید، اما نمی‌گویند فرد غیرقانونی هستید. چرا این بازیکنان مقابل گل‌گهر بازی نکردند؟ ما همان شب اعتراض‌مان را به خلیفه سلطان نماینده فدراسیون اعلام کردیم. ناظر در یک بازی حکم رئیس فدراسیون را دارد. او اعلام کرده و صورتجلسه شده، شکایت ما هم توسط حیدر بهاروند امضا شد و اعتراض ما توسط او به عنوان رئیس سازمان لیگ به کمیته انضباطی داده شد.  

مدیرعامل باشگاه نساجی گفت: چرا کار را سخت می‌کنیم؟ اگر یک نفر در خیابان برخلاف قوانین شهرنشینی مردم را برانگیخته کند، قانون‌گذار به عنوان مدعی‌العموم نمی‌تواند از او شکایت کند؟ به گواه سازمان لیگ تخلفی صورت گرفته، این دو بازیکن حق بازی ندارند و عواقبش بر عهده سرپرست تیم است. اگر دوستان می‌خواهند پنهان کنند بحث دیگری است، اما اگر تخلف شده اعلام کنیم استقلال تخلف کرده است. ما اطلاع دادیم و نباید از این دو بازیکن استفاده می‌کردند. اگر هم تخلف صورت نگرفته چرا مقابل گل‌گهر بازی نکردند؟ به هیچ عنوان حق دخالت در کمیته انضباطی را ندارم. تنها حرف من این است که چرا این دو بازیکن بعد از ما مقابل گل‌گهر بازی نکردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->